اقتصادی

تحقق خودکفایی شکر با راه‌اندازی کارخانجات فرآوری – جمهورآنلاین

به گزارش جمهور آنلاین، از وزارت جهاد کشاورزی، غلامرضا گل محمدی افزود: برای خودکفایی در تولید شکر دو برنامه شامل تغییر فصل کشت چغندرقند از بهاره به پاییزه و افزایش عملکرد نیشکر در واحد سطح را دنبال می‌کنیم.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اظهار داشت: با توجه‌ به کاهش بارندگی و محدودیت منابع آبی، توسعه کشت چغندرقند پاییزه برنامه‌ریزی‌ شده و در پاییز سال گذشته سطح کشت این محصول به ۳۰ هزار هکتار رسید.

وی تصریح‌کرد: با کشت چغندرقند پاییزه در سطح ۳۰ هزار هکتار، ۱۱۰ میلیون مترمکعب آب صرفه‌جویی شده است.

صادرات ۳۰۰ تن بذر چغندر قند در سال گذشته

گل محمدی، استفاده از ارقام داخلی و خارجی چغندرقند و بهره‌مندی از شرکت‌ های دانش‌ بنیان را از جمله برنامه‌ها در راستای خودکفایی ۱۰۰ درصدی شکر عنوان کرد و گفت: بر اساس سیاست اتخاذ شده، همزمان با واردات برخی ارقام خارجی چغندرقند، بذر چغندرقند داخلی را نیز صادر می کنیم.

وی خاطرنشان‌کرد: پارسال نزدیک به ۳۰۰ تن بذر چغندرقند از کشور صادر شد.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در برنامه خودکفایی به دلیل محدودیت آب، در کشت چغندرقند پاییزه ارقام خارجی وارداتی نیز استفاده خواهد شد.

گل‌محمدی بر راه‌اندازی کارخانه‌ قند و شکر برای فرآوری چغندرقند پاییزه به‌ویژه در استان خوزستان تاکید کرد و افزود: با راه‌اندازی و فعالیت این کارخانه فراوری به خودکفایی شکر خواهیم رسید.

وی درباره برنامه نیشکر گفت: با رایزنی‌هایی که با کشور چین داشتیم، به دنبال واردات ارقام جدید نیشکر با عملکرد بالا و مصرف آب کمتر هستیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی افزود: در این راستا کارشناسانی از بخش خصوصی برای آموزش در حوزه نیشکر به چین اعزام خواهند شد.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا