اقتصادی

متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– تیر ۱۴۰۴ – جمهورآنلاین

به گزارش جمهور آنلاین، در تیر ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام “برنج ایرانی درجه یک” با ۲۸.۰ درصد، “برنج خارجی درجه یک” با ۱۰.۸ درصد و “ماکارونی” با ۹.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با ۱۰.۹ درصد و “گوشت گاو یا گوساله” با ۴.۸ درصد می‌باشد.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پنیر ایرانی پاستوریزه” با ۱۱.۶ درصد، “روغن نباتی جامد” با ۱۱.۱ درصد، “ماست پاستوریزه” با ۹.۳ درصد و “روغن مایع” با ۸.۱ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ” با ۲.۲- درصد می‌­باشد.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۱۱.۵ درصد می­باشد. . هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۲۴.۴- درصد، “خربزه” با ۲۱.۴- درصد، “لیموترش” با ۱۸.۲- درصد و “هلو” با ۱۷.۶- درصد  می‌­باشد.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لوبیا چیتی” با ۱۲.۱ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۶ درصد و “لپه” با ۶.۷ درصد می­باشد. هم­چنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیب زمینی” با ۱۹.۶- درصد، “بادمجان” با ۱۸.۳- درصد، “گوجه فرنگی” با ۱۸.۲- درصد، “فلفل دلمه­ای” با ۱۴.۱- درصد  و “خیار” با ۸.۵- درصد می­‌باشد.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بسته­ای ” با ۷.۰ درصد، “رب گوجه فرنگی” با ۶.۸ درصد و “شکر” با ۵.۶ درصد می‌باشد.

 

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا