متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور– تیر ۱۴۰۴ – جمهورآنلاین

به گزارش جمهور آنلاین، در تیر ماه ۱۴۰۴ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف کالاهای خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام “برنج ایرانی درجه یک” با ۲۸.۰ درصد، “برنج خارجی درجه یک” با ۱۰.۸ درصد و “ماکارونی” با ۹.۵ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “مرغ ماشینی” با ۱۰.۹ درصد و “گوشت گاو یا گوساله” با ۴.۸ درصد میباشد.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پنیر ایرانی پاستوریزه” با ۱۱.۶ درصد، “روغن نباتی جامد” با ۱۱.۱ درصد، “ماست پاستوریزه” با ۹.۳ درصد و “روغن مایع” با ۸.۱ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “تخم مرغ” با ۲.۲- درصد میباشد.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “پرتقال” با ۱۱.۵ درصد میباشد. . همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “هندوانه” با ۲۴.۴- درصد، “خربزه” با ۲۱.۴- درصد، “لیموترش” با ۱۸.۲- درصد و “هلو” با ۱۷.۶- درصد میباشد.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “لوبیا چیتی” با ۱۲.۱ درصد، “لوبیا قرمز” با ۷.۶ درصد و “لپه” با ۶.۷ درصد میباشد. همچنین بیشترین کاهش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به “سیب زمینی” با ۱۹.۶- درصد، “بادمجان” با ۱۸.۳- درصد، “گوجه فرنگی” با ۱۸.۲- درصد، “فلفل دلمهای” با ۱۴.۱- درصد و “خیار” با ۸.۵- درصد میباشد.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به ” چای خارجی بستهای ” با ۷.۰ درصد، “رب گوجه فرنگی” با ۶.۸ درصد و “شکر” با ۵.۶ درصد میباشد.